Gsm aanbiedingen van de ANWB

23 februari 2016 in ,

Vrijwel iedereen is bekend met de ANWB. De ANWB levert beïnvloedende en dienstverlenende activiteiten op het gebied van vakantie, vrije tijd en mobiliteit. Maar wist jij ook dat de ANWB gsm aanbiedingen heeft? Nu is natuurlijk de vraag waar die te vinden zijn en of het daadwerkelijk voordelig is. Daarover in het vervolg van dit artikel meer.

De ANWB Kampioen
De ANWB Kampioen is het ledenblad wat door de ANWB wordt verstuurd. Dit gebeurd 10 maal per jaar. Het blad bestaat al zo'n 130 jaar en heeft rond de 5 miljoen lezers. In elke editie zijn artikelen te vinden die te maken hebben met recreatie, toerisme, verkeer en milieu. In elke editie van het ledenblad staan ook scherpe smartphone aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn van verschillende providers en van verschillende merken telefoons. Nu ben jij misschien wel geen lid van de ANWB, dan ontvang je ook het ledenblad 'de Kampioen' niet. Maar ook al ontvang je het blad niet, dan nog kan je gebruik maken van de aanbiedingen! Je hebt namelijk geen ledennummer of speciale code nodig bij het bestellen. De aanbiedingen uit het blad ANWB Kampioen zijn vaak ook terug te vinden op de website van de adverteerder.

De aanbiedingen
De aanbiedingen kunnen de voordeligste zijn van dat moment met die hoeveelheid belminuten en het aantal mb's. Het hoeft echter niet zo te zijn. Ook kan het zijn dat er voor jou te veel of te weinig belminuten in het abonnement zitten. Daarom is het goed om voor de aanschaf te bedenken wat je nodig hebt en of de aanbieding van de ANWB dan nog steeds voordelig is. Het is heel makkelijk om je voor het aanschaffen van een abonnement of smartphone te oriënteren. Dit kan heel snel en makkelijk via het internet of via een telefoonwinkel.

De aanbiedingen zien er altijd hetzelfde uit. Het gaat of om een abonnement in combinatie met een toestel of om een sim only met alleen een abonnement. De laatste optie is vooral makkelijk en voordelig wanneer je thuis nog een goed werkende telefoon of smartphone hebt liggen! Zo hou je de kosten per maand laag. De aanbiedingen van de ANWB gelden altijd voor de hele abonnementsduur. Sluit je dus een abonnement af voor 2 jaar, dan krijg je automatisch ook 2 jaar korting op het maandbedrag.