Huawei p8 lite met sim only

13 juni 2016 in ,

De Huawei p8 lite met een sim only abonnement

Waarom een Huawei telefoon?

Huawei is een bekend Chinees technologisch bedrijf dat de laatste jaren sterk in populariteit heeft toegenomen en snel internationale bekendheid heeft vergaard. Een paar jaar geleden waren nog vrij weinig mensen buiten Azië zich bewust van het bestaan van Huawei; tegenwoordig is het internationaal een grote speler in de telecomwereld. Een paar jaar geleden waren smartphones nog zeer prijzig; met de uitgave van betaalbare smartphones bracht de Chinese fabrikant ineens concurrentie voor gevestigde merken als Samsung, HTC, LG en Sony. Huawei staat dan ook bekend om zijn lage prijs-kwaliteit verhouding, en met deze nieuwe internationale bekendheid zijn accesoires en reparaties voor toestellen van Huawei tegenwoordig ook overal te vinden. Door de hoge kwaliteit die u tegen een scherp prijskaartje ontvangt, is het een goed idee een Huawei toestel te overwegen als u op zoek bent naar een nieuw toestel.

Over het toestel


De Huawei p8 lite is, zoals de naam al doet vermoeden, een ietwat eenvoudigere en dus ook goedkopere versie van de reguliere Huawei p8. Huawei heeft wat bespaard op de materialen van de omhuizing, het formaat van het scherm, de processor; Huawei heeft op meerdere onderdelen een klein stukje van de kosten weggeschaafd, om zo een goedkoper product maar nog steeds zeer degelijk product voort te brengen; er is niet duidelijk op één punt bezuinigd. Voorzien van een vlotte processor, voldoende werkgeheugen en een strak design is de p8 lite een prima smartphone voor normaal gebruik; voor intensieve smartphonegebruikers kan het de moeite waard zijn om naar een verder geperfectioneerd model te zoeken, bijvoorbeeld voor fanatieke gamers of camera-enthousiasten.

Waarom SimOnly


Maar waarom nou een simonly abonnement? Simpelweg voor de flexibiliteit die het te bieden heeft. Als u een vast contract met toestel neemt bent u misschien iets voordeliger uit, maar veel zal het niet schelen. Het nadeel van een vast contract is dat je 1 of 2 jaar bij dezelfde provider moet blijven. Veel SimOnly abbonnementen bieden echter de optie om maandelijks op te zeggen, mocht u om wat voor reden dan ook van bundel willen wisselen.