iPhone SE hollandsnieuwe

3 september 2016 in , ,

De iPhone SE is de special edition van iPhone. Het design van deze moderne telefoon is gebaseerd op de iPhone 5S. De telefoon bevat echter een geavanceerde chip, die ook in de iPhone 6s aanwezig is. Het is dan ook een telefoon die klein oogt, maar grote prestaties kan leveren. De iPhone SE is dan ook bij hollandsnieuwe verkrijgbaar in verschillende kleuren in combinatie met verschillende abonnementen.

Schitterende foto's maken met de iPhone SE
De iPhone SE van hollandsnieuwe is een telefoon van topkwaliteit. De telefoon heeft een compact formaat, wat hem maakt tot een geliefde telefoon. Ondanks dat de iPhone SE lijkt op de 5S kan deze telefoon hogere prestaties leveren. De iPhone SE beschikt namelijk over een 12-MP camera, waarmee je de meest schitterende foto's kunt maken. Het is de meest krachtige 4-inch telefoon ooit en beschikt over een A9-chip, waardoor de telefoon net zulke prestaties kan leveren als de iPhone 6S.

Stel je abonnement bij hollandsnieuwe volledig naar eigen wens samen
De iPhone SE van hollandsnieuwe kan in combinatie met een sim only abonnement worden gekocht. Daarbij kan je kiezen voor een contract met een looptijd van een of twee jaar. Bij het toestel kan je ervoor kiezen om eenmalig een bedrag te betalen voor het toestel of dit bedrag te spreiden over een aantal maanden. Je kan je het abonnement van je eigen iPhone SE van hollandsnieuwe volledig naar eigen je wensen samen stellen. Denk je veel data nodig te hebben dan kies je voor een abonnement waarbij je de beschikking hebt over 2000 MB.

Compacte telefoon die topprestaties levert
Vaak biedt hollandsnieuwe ook mooie acties wat betreft deze abonnementen zodat je ook nog eens voordeliger uit bent. Heb je niet zoveel data, belminuten of sms'jes nodig dan kies je voor een goedkoper abonnement, waardoor je lage maandlasten hebt. De iPhone SE is een compacte en moderne telefoon die echter uitstekende prestaties kan leveren. Wie graag een iPhone wil hebben en niet houdt van een groot formaat zit met een iPhone SE goed. De iPhone SE van hollandsnieuwe levert niet alleen topprestaties, maar is ook nog eens zeer betaalbaar.