Iphone SE review Nederlands

21 juli 2016 in ,

Iphone SE

De Iphone SE staat ook wel bekend als de goedkoopste Iphone die ooit op de markt werd geïntroduceerd. De Iphone SE kwam in het voorjaar van 2016 op de markt. De SE is ook de eerste Iphone, die standaard op het besturingssysteem iOS 9.3 werkt. De Iphone heeft ook hetzelfde design als de 5S en vertoond daarmee ook wel enige overeenkomsten.

Iphone SE vertoond overeenkomsten met de Iphone 5S
De Iphone SE is de special edition van Iphone, waarbij SE natuurlijk voor dat special edition staat. De Iphone SE is ook uitgerust met een 4-inch scherm, die ook bij de 5S aanwezig is. De designs van beide toestellen vertonen uiterlijk dan ook bijna dezelfde kenmerken. Binnenin de telefoon zijn er wel degelijk verschillen te vinden. De special edition heeft namelijk een 12 megapixel-camera en de allernieuwste A9-processor. Eind 2016 is ook de software van iOS 10 gereed om te gebruiken op de Iphone SE.

Iphone SE is een goedkopere optie ten opzichte van de Iphone 6 of 6S
De Iphone SE heeft een 4-inch scherm en dat is de eerste sinds de komst van de Iphone 5S. Het model is vooral op de markt gebracht als goedkopere optie ten behoeve van de Iphone 6 en de Iphone 6S. Het compacte model beschikt namelijk over ongeveer dezelfde technieken als de Iphone 6S. Doordat het design de overeenkomst heeft van de Iphone 5S, kan deze gebruikt worden in dezelfde telefoonhoesjes.

Iphone SE is een aantrekkelijke en betaalbare telefoon uit de Iphone collectie
De Iphone SE is dan ook een ideale tussenoplossing voor mensen die een goedkopere optie willen dan de Iphone 6 en 6S. Daarnaast lever je niet al teveel kwaliteit in ten opzichte van deze twee toestellen en heb je ook nog eens het compacte design van de Iphone 5S. De Iphone special edition is een welkome aanvulling in het Apple segment en is een prima toevoeging voor de Iphone lijn. De Iphone SE is dan ook de ideale combinatie van een staaltje fijne techniek verpakt in compactheid tegen een betaalbare prijs.