Hollandsnieuwe buitenlandbundel

4 juni 2016 in ,

internet in het buitenland?

De zomer komt er weer aan en je vraagt je vast af of je online kan blijven op je vakantiebestemming. Goed nieuws, dat kan! Uiteraard geldt er voor internetten in het buitenland wel een ander tarief voor je MB's dan als je in Nederland je MB's aanzet.

hoe zet je de buitenlandbundel aan?

Door bepaalde afspraken kun je met Hollandsnieuwe in veel landen bellen, sms'en en internetten. Echter betreft dit wel dat er andere tarieven gehandhaafd worden. Voor meer informatie kijk hier.

De instellingen voor bellen, sms'en en internetten in het buitenland zijn hier te bekijken. Kies merk & toesteltype > netwerk & bereik > gebruik binnen- en buitenland.
Als je van je mobiel gebruik maakt op vakantie door te sms'en, bellen en internetten, noem je dat roaming. Wil je niet via buitenlandse netwerken bellen of data verbruiken, schakel dan roaming uit op je telefoon. Bekijk hoe je dit instelt met de toestelhulp.

limiet verbruik

Nieuwe regels van de EU beschermen je tegen hoge kosten van internet gebruik in het buitenland. Een rekening kan daardoor niet hoger worden dan €60,50 (incl. BTW). Ook ontvang je een sms als je 80% van het limiet hebt bereikt. Wil je het datalimiet uitzetten? Neem dan contact op met onze klantenservice via de contacthulp.

tarieven

Ga je naar het buitenland? Ook dan betaal je het gebruik van je mobiele telefoon uit je Sim Only bundel. Het verschilt per land wat je betaalt voor bellen, sms'en en internetten. Bekijk het tarievenoverzicht voor het buitenland op de site van Hollandsnieuwe.

Dus als je naar het buitenland gaat is het heel belangrijk om je data in de gaten te houden en goed uit te zoeken of je roamingdienst aan of uit staat voor de weggaat. Zo voorkom je ongewenst hoge kosten en kun je met een relaxed gevoel op vakantie gaan.
bekijk de site van hollandsnieuwe voor meer informatie over de simonly pakketten en de buitenland diensten. Zo blijf je goed op de hoogte van de tarieven en kom je niet voor ongenodigde verrassingen te staan.