Hollandsnieuwe verlengen met telefoon

11 januari 2016 in ,

Is jouw huidige abonnement (bijna) afgelopen dan kan je kiezen voor het verlengen van jouw contract. Dit kan met of zonder nieuwe telefoon, het goedkoopst is te verlengen zonder telefoon. Is jouw huidige toestel nog prima, dan kan je kijken voor een goedkoop sim only abonnement.

Hollandsnieuwe sim only

Sim only het klinkt als muziek in de oren. Het is simpel. Geen gedoe. En het is niet duur.
De kosten voor mobiel bellen, internet en sms, lopen de spuigaten uit. De mobiele telefoon is een belangrijk onderdeel geworden in ons dagelijks leven, misschien wel het belangrijkste. Het wordt voor bijna alles ingezet. Zowel privé als zakelijk.

Logisch dus dat we er veel voor over hebben. Hoewel het verstandig is om de kosten binnen te perken te houden, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Daarom is een sim only abonnement voor iemand die al een toestel heeft de uitkomst. Dit kan particulier of zakelijk.

Abonnement

Je bepaalt zelf hoe je abonnement eruit ziet. Ben je een beller dan wil je voornamelijk belminuten. Doe je meer online en wil je altijd online bereikbaar zijn dan ga je voor meer MB. Sms je liever dan kan je daar ook je keuze in maken.
De bundels kunnen vrijblijvend elke maand aangepast worden. Gebruik je meer dan de inhoud van je bundel dan verhoog je deze, andersom kun je de bundel ook naar beneden aanpassen. Zo kom je dus nooit voor verrassingen te staan.

Tarieven

De tarieven voor bellen, internet en sms zijn vastgesteld voor Nederland. Het tarief geldt voor alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Met sim only betaal je geen starttarief en elk gesprek wordt afgerond naar boven op hele minuten. Internet op je mobiel wordt afgerond op 10 kB. Het tegoed van je bundel is een maand geldig.
Voor het buitenland gelden ander tarieven die ook betaald worden uit je tegoed. Het bedrag dat je betaalt per MB, minuut of sms verschilt van Nederland.

Universele simkaart.

Zodat je geen keuze hoeft te maken uit een micro- of nano simkaart, worden bij sim only abonnementen vaak drie in één sim kaarten aangeboden. Dit zijn simkaarten in een normaal formaat met een nano en micro simkaart in één. Op deze manier heb je altijd de juiste sim kaart voor jouw toestel. Of je nou een oud of nieuw toestel hebt.

Naast de mogelijkheden die je al hebt voor je bundel kun je ook kiezen voor een bepaalde looptijd van het abonnement. Na de looptijd van je contract, ben je contractvrij. Dit betekent dat je contract dan maandelijks opzegbaar is. Bovendien bestaat de mogelijkheid om kosteloos je nummer te behouden.