MB verdeler Tele2

8 september 2016 in ,


MB verdeler Tele2Wie over een smartphone beschikt maakt meestal ook gebruik van andere mobiele apparaten. Veelal ben je in huis dan afhankelijk van de wifi. Veel handiger zou het zijn als je, je tablet en smartphone kan combineren. Dan is het namelijk mogelijk om te internetten vanaf een gezamenlijke bundel. Tele2 heeft daarvoor de perfecte oplossing gevonden, waardoor je beide apparaten uit een gezamenlijke bundel kan gebruiken. Met de MB verdeler van Tele2 is het mogelijk om uit een bundel toegang te krijgen op beide apparaten.

Maak gebruik van meerdere apparaten met een MB verdeler van Tele2
Een MB verdeler van Tele2 is dan ook de perfecte oplossing om met je internetbundel van je smartphone gebruik te maken van meerdere mobiele apparaten. Zo kan jezelf bepalen met welk apparaat je gebruik maakt van je MB's. Een MB verdeler van Tele2 is ook slechts een eenmalige aanschaf en is ook tegen een aantrekkelijke prijs aan te schaffen. Je krijgt bij aanschaf van een MB verdeler van Tele2 de beschikking over 1 of 2 extra simkaarten. Vanaf dat moment is het dan ook mogelijk om gebruik te maken van andere apparaten die toegang hebben tot de internetbundel van je smartphone.

Geen extra kosten met een MB verdeler van Tele2
Een MB verdeler van Tele2 is dan ook zeker de moeite waard omdat het een aantal voordelen biedt. Het belangrijkste voordeel is het kunnen internetten vanuit een bundel met alle apparaten waarvan dat mogelijk is. Daarnaast zal het ook geen extra maandelijkse kosten opleveren bovenop je abonnement. Tele2 maakt gebruik van het netwerk van KPN, waardoor je landelijk een 4G dekking hebt. Als je thuis of op een andere plek gebruik wil maken van internet en je hebt meerdere apparaten nodig dan is een MB verdeler van Tele2 hiervoor de beste oplossing.

Overal internet met MB verdeler van Tele2
Zo kan je met een MB verdeler van Tele2 altijd tegelijk gebruik maken van internet en dat kan soms heel prettig zijn. Denk bijvoorbeeld aan series of programma's die je wil terugkijken, wat met een MB verdeler van Tele2 altijd mogelijk is. De MB verdeler van Tele2 is dan ideaal voor het aansluiten van internet op meerdere mobiele apparaten.