Tele2 mobiel bellen naar het buitenland

28 maart 2016 in ,

Mobiel bellen naar het buitenland met Tele2

Als je interesse hebt in een sim only abonnement, dan ga je je altijd eerst oriënteren naar wat de beste provider is. Vaak zie je zoveel verschillende dat je het gewoon niet meer weet. Wat natuurlijk een grote rol speelt in je besluit is vaak de prijs/kwaliteits verhouding.

Je komt al snel terecht bij Tele2, deze biedt veel goedkope sim only abonnementen aan met verschillende bel en internet bundels. Ze bieden deze aan tegen zeer scherpe prijzen. Als je op vakantie bent in het buitenland is het aan te raden om een buitenland bundel te nemen, zo bel en surf je voor een goedkoper tarief dan de gewone standaard abonnementen. Zo krijg je ook genoeg gigabites tot je beschikking zodat je altijd in contact kan blijven met je vrienden en familie en kun je heerlijk blijven whatsappen en facebooken etc. En het is belangrijk om ten alle tijde te kunnen bellen in het buitenland in verband met noodgevallen. Of ben je een type die niet veel belt, dan kun je besluiten om een sim only per seconde te nemen. Bij zo'n abonnement betaal je echt per seconde dat je praat.

Naar het buitenland bellen met Tele2 sim only

Wat een leuk voordeel van de sim only is dat je het maandelijks kan opzeggen, zonder gedoe. Je moet het wel een maand van tevoren aangeven, maar dat lijkt niet meer dan logisch. Ook kun je je abonnement maandelijks wijzigen, zo kun je bijvoorbeeld je internet of bel bundel verhogen of juist verlagen? Dit geldt ook voor de buitenland bundels, die kun je inschakelen en ook weer uitschakelen. Als je bijna tegen je limiet aanloopt krijg je een sms bericht met de mededeling dat je limiet bijna bereikt is, ze bieden je gelijk aan eventueel extra MB's in te kopen. Dit is vanzelfsprekend geen verplichting. Zodra je bel of internet limiet is overschreden stopt je internet vanzelf, zo krijg je aan het einde van de maand in ieder geval geen onverwachte hoge rekening voorgeschoteld.

Voor de mensen met de nieuwste smartphones biedt Tele2 sim only abonnementen met een 4G netwerk, zo kun je overal ter wereld heerlijk genieten van je phone met supersnel internet.