Tele2 buitenlandbundel

25 maart 2016 in ,

Tele2 buitenlandbundel

Ga je voor kortere of langere tijd naar het buitenland? Wel zo fijn als je in het buitenland kan bellen, sms'en en internetten. Hiervoor heb je vaak 2 opties, de eerste optie is dat je gebruik maakt van vakantietarieven, bij optie 2 maak je gebruik van een buitenlandbundel.

Kosten in het buitenland
Waarschijnlijk is het bij jou wel bekend dat in het buitenland internetten, bellen en sms'en meer kost dan wanneer dat je in Nederland blijft. Per provider zijn de mogelijkheden heel verschillend. Ga je voor een langere tijd naar het buitenland? Dan zijn je opties anders dan wanneer dat je op vakantie gaat naar het buitenland.

De buitenlandbundel van Tele2
Tele2 biedt verschillende buitenlandbundels aan. Wanneer je over de grens gaat wordt je automatisch aangemeld bij een buitenlands netwerk. Wanneer je klant bent bij Tele2 ontvang je dan automatisch een sms. In deze sms vind je aanbiedingen en instructies om je Internet Buitenland Bundel aan te zetten of te activeren.

Hoe werkt het precies?
Je krijgt dus een sms vlak nadat je het buitenland binnen rijdt. Je kan je door middel van de sms oriënteren op de verschillende bundels. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je thuis je keuze al hebt gemaakt. Wanneer je een keuze hebt gemaakt kijk je naar de verschillende codes van de bundels. De code van de bundel(s) die je wilt kan je vervolgens gratis sms'en naar het aangegeven nummer. Wanneer je bundel voor jou is geactiveerd krijg je van Tele2 weer een bevestigings-sms. Nu kan je voor de periode die je hebt aangegeven internetten in het buitenland. De verrekening van de kosten werkt hetzelfde als in Nederland, de kosten komen terug op je eerstvolgende factuur.

Je kan bundels van een dag of van een week kopen. De bundels van een dag zijn 24 uur geldig en de bundels voor een week 168 uur. Wees niet bang, je hoeft niet zelf de tijd bij te houden. Wanneer je bundel bijna is afgelopen ontvang je een sms met een waarschuwing. Ook heb je dan de mogelijkheid om een nieuwe bundel te kiezen.

Deze buitenlandbundels zijn ideaal voor een vakantie van maximaal een aantal weken. Voor de langere termijn biedt Tele2 andere opties aan.

Van te voren oriënteren
Tele2 biedt op de website een hele handige functie aan. Met deze functie kan je namelijk het land kiezen van je vakantie. Tele2 laat dan de bundels zien die het beste passen bij jou en het land van bestemming.