Telefoonabonnement zonder kredietcheck

30 augustus 2016 in ,

Je kent het vast wel; ineens gaan er een paar dingen gruwelijk mis in een zeer kort tijdsbestek. Je hebt bijvoorbeeld net je peperdure vakantie betaald. Je vrouw en jij wilde altijd al die cruise pakken vanaf Miami, Florida. Jullie boeken de reis en betalen meteen het gehele bedrag. Je kan er maar vanaf zijn, toch? Op de terugreis van het reisbureau naar huis krijg je een klapband en je rijd jullie auto HELEMAAL total loss! Sjezus, net de vakantie betaald en nu heel de auto naar de ***!!! Kom je daarna thuis en laat je net voor de deur je gloednieuwe smartphone uit je handen vallen toen je de sleutels uit je zak wilde pakken om de deur open te doen. De smartphone was een prepaid, en natuurlijk dacht je dat verzekeren niet nodig was. "Ik kijk wel uit, joh."

Je hebt natuurlijk wel een nieuwe telefoon nodig. Je weet zelf, met zo'n oud ding kun je tegenwoordig nergens meer aankomen. Stiekem doe je er ook zoveel mee! Heel je mail verkeer gaat tegenwoordig via dat ding, je agenda staat volgepland met allerlei belangrijke afspraken, je bankzaken en ga zo maar door.

Eigenlijk hebben jullie op dit moment geen geld om een nieuwe te kopen. Je bent zo 600-700 euro kwijt. En voor die auto die je total loss gereden hebt, had je ook al geld geleend. Dan die Smart TV nog van 2500 euro; die was ook op afbetaling gekocht... Wat nu?

De enige optie die je eigenlijk nog hebt is een abonnement af te sluiten zonder dat er een kredietcheck gedaan wordt. Dan heb je in ieder geval weer een fatsoenlijke telefoon in je bezit en ben je weer bereikbaar!

Er zijn verschillende aanbieders waarbij je terecht kan. Een website die je op weg kan helpen is bijvoorbeeld Simpel. Alles is er duidelijk uitgelegd en ik weet zeker dat je binnen een mum van tijd hebt gevonden wat je nodig hebt! Dan ben je in ieder geval van je probleem af. Het is dus zeker niet onmogelijk om een telefoonabonnement af te sluiten zonder een kredietcheck!