Tele2 onbeperkt bellen iphone 6

31 mei 2016 in ,

Tele2 onbeperkt bellen met de Iphone 6

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe telefoon dan is de Iphone 6 misschien wel de telefoon die je zoekt. De Iphone 6 is een strak uitziende en compacte telefoon, die bovendien eenvoudig te gebruiken is. Tele2 heeft een ruim aanbod in de Iphone 6, waarbij gekozen kan worden uit meerdere varianten. Bovendien biedt Tele2 de Iphone 6 ook nog eens aan met onbeperkt bellen.

Tele2 biedt diversiteit bij de Iphone6
De Iphone 6 is verkrijgbaar in meerdere varianten en er kan gekozen worden voor een zilveren uitvoering, een gouden uitvoering of een zwarte uitvoering. Zo is er ook in kleur onderscheidt te maken tussen de Iphone 6. Ook is er de keuze om de telefoon uit te laten rusten met 4000 MB aan geheugen en dat is dan ook het minimum. Verder bestaat er de mogelijkheid om te kiezen voor 8000 MB of zelfs voor 24000 MB geheugen. De Iphone 6 is uitgerust met 4.7. inch touchscreen en bevat een 8 megapixel camera. Daarnaast biedt Tele2 ondersteuning voor het 4G netwerk.

Tele2 biedt abonnement op maat aan
Tele2 heeft een divers aanbod in keuzes voor abonnementen en biedt onder andere onbeperkt bellen aan. Met onbeperkt bellen kan je altijd en overal bellen zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn. Het maakt de Iphone 6 dan ook tot een gewilde telefoon in combinatie met het onbeperkt bellen. Daarnaast biedt Tele2 ook de mogelijkheid voor onbeperkt sms in combinatie met het onbeperkt bellen.

Kies voor een Iphone 6 bij Tele2
Tele2 zorgt voor een snelle bezorging nadat de telefoon is besteld. Indien de bestelling voor 23:30uur is geplaatst dan wordt de volgende dag al de Iphone 6 geleverd. Ook is het mogelijk om langs te gaan bij de winkels voor persoonlijk contact of om je telefoon op te halen. Tele2 biedt dan ook een uitstekende klantenservice en is elke dag bereikbaar, zodat problemen ten allen tijde opgelost kunnen worden. Door te kiezen voor een Iphone 6 in combinatie met Tele2 ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Een Iphone 6 met onbeperkt bellen bij Tele2 is dan ook de beste keuze die je kunt maken.