Overstappen Vodafone naar Tele2

26 juni 2016 in ,

Overstappen Vodafone naar Tele2

Overstappen van Vodafone naar Tele2 is ten alle tijden mogelijk. Zit je aan het einde van je abonnement bij Vodafone en wil je graag naar een goedkopere provider als Tele2 overstappen? Dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden, want Tele2 heeft tal van interessante aanbiedingen en is een stuk voordeliger ten opzichte van Vodafone.

Overstappen met nummerbehoud is snel geregeld bij Tele2
Overstappen van Vodafone naar Tele2 is dan ook snel geregeld met de snelle en uitstekende service van Tele2. Ook is het geen probleem om je huidige telefoonnummer te behouden, want die kan je zo meenemen. Overstappen met nummerbehoud is dan ook snel geregeld bij Tele2. Een overstap van Vodafone naar Tele2 dient maximaal twee maanden voor het einde van je huidige contract gedaan te worden. Wanneer je dit online doet bij Tele2, dan dien je bij het plaatsen van je bestelling bij de stap extra gegevens aan te geven dat je, je nummer wilt behouden. Het huidige contract dat je dan nog bij Vodafone hebt wordt door Tele2 opgezegd en je krijgt vanzelf bericht wanneer je nummer over is over gezet.

Een overstap kan veel voordelen bieden
Een overstap van Vodafone naar Tele2 is dus snel en eenvoudig geregeld, maar kan ook mooie voordelen opleveren. Door nieuwe wetgeving hoef je geen contracten aan te gaan die langer dan twee jaar duren en moet je een contract aangeboden krijgen voor maximaal een jaar. Daarnaast zou je ook kunnen kiezen voor een sim only abonnement wat veelal ook in de kosten scheelt. Hierbij heb je vaak geen vast maandelijks tarief, maar kan je zelf kijken naar wat je verbruikt en hier je maandelijkse kosten op afstemmen.

Profiteer van de allervoordeligste tarieven en uitstekende service van Tele2
Bij Tele2 profiteer je dan ook niet alleen van de allervoordeligste tarieven, maar ook nog eens van een geweldige service. Overstappen van Vodafone naar Tele2 is dan ook een aantrekkelijke overweging en eentje die je zeker een veel voordeliger mobiel abonnement kan opleveren. Bekijk en zoek uit wat Tele2 jou allemaal te bieden heeft en stap tijdig over.