Robin go van Robin mobile

9 augustus 2016 in ,

Robin go van robin mobile

Telefoon provider robin mobile speelt handig in op de populaire pokemon go hype en komt met robin go. Speciaal voor de pokemon go spelers heeft robin mobile deze special geselecteerd. Zo kun je ten alle tijden pokemon go spelen, zonder dat daar extra kosten aan zijn verbonden. Een geweldige actie voor de echte pokemon go speler, die de hele dag wil door jagen op het vangen van pokemons. Onbeperkt MB's, SMS en minuten, wat wil de echte pokemon jager nog meer behalve Pikachu?

Geen zorgen om gebruik van MB's met robin go
Robin mobile heeft een exclusief aanbod voor de pokemon spelers en deze pokemon go special is zeker de moeite waard voor de fanatieke pokemon spelers. Je kunt er tegenwoordig ook niet meer omheen, want iedereen probeert overal zijn of haar pokemons te vangen. De enorme rage gaat door het hele land en de pokemons zijn overal te vangen. Dit is echter niet altijd op plaatsen waar wifi is. Dan moet je dus gebruik maken van je databundel en dat kost MB's. Maar wie gebruik maakt van Robin go hoeft zich daar geen zorgen om te maken. Door het onbeperkte aantal MB's kun je overal waar je ook maar bent pokemons blijven vangen.

Voor nog geen 25 euro per maand kun je onbeperkt pokemons blijven vangen
Bij robin go krijg je een interessant aanbod voor nog geen 25 euro per maand. Een geweldig sim only abonnement, waarbij je ook nog eens gebruik kunt maken van onbeperkt sms'en, minuten en onbeperkt MB's. De datasnelheid van dit abonnement is 1,1 Mbps. Je zal er echter wel snel bij moeten zijn, want dit aantrekkelijke abonnement is maar in een gelimiteerd aantal verkrijgbaar.

Pokemons vangen was nog nooit zo makkelijk dankzij robin go
Wie dus pokemons wil blijven vangen en daar geen extra kosten aan wil verbinden doet er goed aan om een robin go sim only abonnement te nemen. Zo kan je alle pokemons blijven verzamelen op plaatsen waar geen wifi beschikbaar is, zonder dat je er extra voor vertaald. Pokemans vangen was nog nooit zo gemakkelijk.