Robin Mobile junior

23 november 2015 in ,

Er zijn tegenwoordig steeds meer ouders die hun kinderen een mobiele telefoon geven. Het is ook logisch: met een mobiele telefoon zijn de kids altijd bereikbaar. Mochten ze langer wegblijven omdat ze bij het spelen bij een vriendje of vriendinnetje de tijd zijn vergeten, dan kunnen ouders checken of alles in orde is. Het is ook een perfecte manier voor de kinderen zelf om in contact te kunnen blijven met hun ouders. Het is dan wel belangrijk dat de kinderen een abonnement hebben met enige beperkingen. Per slot van rekening is er heel wat mogelijk op Internet, en kinderen hoeven niet van al die mogelijkheden gebruik te maken. Robin Mobile Junior is in een dergelijk geval een perfect abonnement.

Veilig mobiel bereikbaar met Robin Mobile Junior
Het Robin Mobile Junior abonnement van de mobiele aanbieder Robin Mobile is perfect geschikt voor ouders die hun kinderen bereikbaar willen laten zijn, zonder ze aan alle mogelijkheden en gevaren van het internet bloot te stellen. Het sleutelwoord is dat de kids gewoon bereikbaar moeten zijn voor hun ouders. Vandaar ook dat Robin Mobile in het Junior abonnement een aantal opties heeft uitgeschakeld. Kids kunnen met Junior onbeperkt bellen, sms-en en bijvoorbeeld Whatsapp berichten sturen, maar daar houdt het ook mee op. E-mailen, websites bezoeken, Facebooken en filmpjes kijken op YouTube zijn opties die allemaal niet beschikbaar zijn. De kids zullen er misschien over mopperen, maar realistisch gezien zijn dit zaken die helemaal nog niet nodig zijn voor al te jonge kids.

Robin Junior, lage kosten, een veilig gevoel
Met het Robin Mobile Junior van €19,95 per maand zullen ouders zich om meerdere redenen veilig voelen. Natuurlijk is met dit abonnement hun kind in principe altijd te bereiken. Zo weten ouders waar hun kind is en wanneer deze thuis komt. Maar die veiligheid komt ook uit het feit dat hun kind onbeperkt kan bellen en sms-en, tegen een vast bedrag. Ze hoeven er zodoende niet bang voor te zijn dat hun spruit ze op kosten jaagt door onbewust teveel van hun mobiele abonnement gebruik te maken. Dat zaken als het Internet en Facebook zijn afgesloten is dan nog eens goed voor een extra vertrouwd gevoel. Online zijn nu eenmaal allemaal dingen te vinden die kinderen helemaal nog niet hoeven te zien. Dit maakt het Robin Mobile Junior abonnement een ideaal abonnement voor jongere gebruikers... En hun ouders!

Bekijk hier alle Robin Mobile sim only abonnementen.