Goedkoopste gsm abonnement met onbeperkt internet

24 februari 2016 in ,

Het goedkoopste sim-only abonnement met onbeperkt internet

Op zoek naar de goedkoopste provider die sim-only abonnementen aanbiedt met onbeperkt mobiel internet? Stop niet met lezen, Robin Mobile biedt als enige dit soort abonnementen.

Robin Mobile
Robin Mobile is een nieuwe zeer betrouwbare aanbidder van telecommunicatie. Deze provider biedt slecht één abonnement aan, waarbij je alles onbeperkt hebt zonder toestel. Dit is echt onbeperkt bellen, sms-en en internetten. En dat voor een vast bedrag per maand. Jij kunt zonder na te denken helemaal je gang gaan. Dat is heel fijn als je veel belt, sms’t en interniet op je mobiele telefoon. Bij Robin Mobile zit je helemaal niet aan een contract van 1 of 2 jaar vast, want je abonnement is maandelijks opzegbaar.

Echt onbeperkt
Robin Mobile is de eerste en enige provider die je echt alles onbeperkt aanbiedt. Je MB’s, sms’jes en belminuten hebben echt geen limiet, dus je kunt niet over je bundel heen. Bij veel andere providers moet je kosten betalen voor het overstappen, wat bij Robin Mobile echt niet hoeft. Zo betaal je alleen € 9,95 voor je simkaart. Robin Mobile is onderdeel van het KPN netwerk. Er is een gratis app beschikbaar voor je iPhone, Blackberry en telefoon met Android en Windows. Bovendien is Robin Mobile het beste uit de vergelijken van de Consumentenbond gekomen in de categorie van alles onbeperkt en maandelijks opzegbaar.

Nog meer voordelen
Robin Mobile voert geen kredietcheck uit. Verder zijn er geen kleine letters of addertjes onder het gras.

Abonnementen consument
Bij alle abonnementen voor de consument krijg je gratis 50 MB per maand die je binnen de Europese Unie kunt gebruiken. Met Robin Entree heb je een snelheid van 64 Kbps voor € 14,95. per maand De snelheid van Robin Junior ligt iets hoger, namelijk op 400 Kbps voor € 19,95 per maand. Het is ook mogelijk nog hogere snelheid af te nemen. Dat kun je doen met Robin Gewoon Snel, Robin Super Snel of Robin Pijl Snel 4G.  Vergelijk Robin Mobile met alle andere sim only abonnementen en zoek de goedkoopste aanbieding die bij jouw belgedrag past. Als je Robin Gewoon Snel afsluit, heb je een snelheid van 1,0 Mbps voor € 29,95 per maand. Met Robin Super Snel is snelheid 8,2 Mbps voor € 39,95. Als dit allemaal nog niet snel genoeg is, kun je kiezen voor Robin Pijl Snel 4G. Dit abonnement geeft een snelheid van 15 Mbps voor € 49,95.

Zakelijke abonnementen
Bij alle zakelijke abonnementen krijg je net als bij de abonnementen voor consumenten 50 MB per maand binnen de EU. Het goedkoopste abonnement geeft je een snelheid van 1,0 Mbps. Dit abonnement heet Robin Klein Zakelijk en kost maandelijks € 29,95. Je kunt ook kiezen voor Robin Zakelijk. Dit abonnement kost je € 39,95 per maand en geeft je snelheid van 3,6 Mbps. Uiteraard is er voor de zakelijke markt ook een abonnement met een snelheid 15,0 Mbps. Dit abonnement heeft de naam Robin Zakelijk 4G en kost € 49,95. Alle genoemde prijzen voor de zakelijke abonnementen zijn exclusief BTW.

Extra tegoed
Als je je mobiel wilt gebruiken in het buitenland, een sms wilt sturen of bellen naar het buitenland of wilt bellen en een sms wilt versturen naar een betaald nummer, moet je extra tegoed aanschaffen. Dit tegoed is onbeperkt houdbaar.

Bekijk hier het goedkoopste gsm abonnement met onbeperkt internet >>