Onbeperkt internet buitenland tele2

4 juni 2016 in ,

Onbeperkt internet in het buitenland met Tele2

Wanneer je op vakantie gaat wil je graag de beschikking over internet hebben zonder dat je hiervoor te veel betaald. Vaak zijn de kosten voor het internet in het buitenland dan ook aan de hoge kant. Met het tegenwoordige mobiele datagebruik kan dit ook snel oplopen en daarom heeft Tele2 de ideale oplossing. Bij Tele2 kun je een abonnement afsluiten voor onbeperkt internet in het buitenland. Zo blijf je ook in het buitenland altijd op de hoogte.

Zorg dat je netwerkinstellingen van Tele2 goed staan ingesteld
Wanneer je in het buitenland gebruik wilt maken van het internet dan moet je altijd aan een aantal zaken denken. Voordat je het internet wil gebruiken dienen de netwerkinstellingen van je mobiele telefoon goed ingesteld te staan. Dit kan je controleren door middel van een aantal punten. Zo moet bij mobiele netwerken internet.tele2.nl als toegangspunt (APN) zijn ingesteld. Verder is het van belang dat je data roaming aanstaat. Tele2 heeft zelfs een toestelhulp, waardoor je heel eenvoudig kunt zien hoe je, je internetinstellingen moet aanpassen.

Tele2 zorgt ook in het buitenland voor het beste bereik
Ben je op vakantie of voor zaken in het buitenland dan wil je vaak wel op de hoogte blijven van alle zaken die spelen. Zo kan je dus ook ten alle tijden je zaken regelen omdat je de beschikking hebt over onbeperkt internet van Tele2. Tele2 biedt niet alleen in Nederland ondersteuning aan het 4G netwerk, maar zorgt er ook voor dat je in het buitenland altijd het beste bereik hebt.

Onbeperkt internet voor het buitenland bij Tele2
Tele2 heeft diverse opties om extra internetbundels aan te schaffen om er zo voor te zorgen dat je niet ver over je datalimiet gaat en de kosten binnen de perken kunt houden. Zo biedt Tele2 al bundels aan voor 100 extra MB, maar kan er ook gekozen worden voor 500 of 1000 MB. Voor de echt grote gebruiker zijn er bundels die tot 2000 en 4000 MB gaan. Zo heeft Tele2 altijd de geschikt internetbundel voor je klaar staan, zodat je in zowel binnen als buitenland op de hoogte kunt blijven. Tele2 biedt daarmee niet alleen een uitstekende service, maar ook nog eens de allerbeste kwaliteit. Onbeperkt internet voor het buitenland regel je dan ook bij Tele2.