Vanaf wanneer kan ik mijn abonnement verlengen bij Tele2?

21 mei 2016 in ,

Vanaf wanneer zou je bij Tele2 je abonnement kunnen verlengen? Bij Tele2 kan dat al vanaf 4 maanden voor dat je contract verloopt. Je zou het eventueel ook via internet kunnen regelen, daar zie je gelijk alle opties op een rijtje. Tevens kan je daar precies je wensen kenbaar maken, dit kan uiteraard ook telefonisch.

Zo kun je aangeven of je één van de nieuwste toestellen wilt, of dat je je oude toestel blijft gebruiken. Via internet kun je ook je bel/sms minuten snel en zelfstandig wijzigen door deze te verhogen of te verlagen, als je denkt dat dat nodig is. Dit geldt ook voor je internet bundel. Als je geen behoefte hebt aan een nieuw toestel kan je via Tele2 heel simpel je abonnement veranderen naar een sim only, meestal ben je dan sowieso goedkoper uit omdat je geen nieuwe toestel krijgt en natuurlijk met behoud van je eigen telefoonnummer.
De verlenging van je abonnement brengt gelukkig geen extra kosten met zich mee, en het spreekt voor zich dat de provider blij zal zijn als je je abonnement bij hun verlengt.

Bij verlenging heeft Tele2 uiteraard de scherpste prijzen voor je klaar staan. Dit zijn vaak strakke en goeie aanbiedingen waar de concurrenten niet tegen aan kunnen boksen. De scherpe prijzen van Tele2 zijn makkelijk te herkennen want als je op internet gaat vergelijken, dan kom je zo goed als altijd weer terecht bij hun. Dit komt doordat de abonnementen van Tele2 altijd up to date zijn, zo is er voor een ieder wat wils.
Als je alles zo wilt laten zoals je abonnement is, dan is het helemaal simpel om te verlengen, want dan hoef je zelf niks te doen of door te geven. Dan loopt je abonnement gewoon verder en wordt deze stilzwijgend verlengt.

Sommige mensen willen wel eens een extra optie erbij nemen bij verlenging van de abonnement of als je überhaupt iets wil wijzigen dan is 1 telefoontje meestal voldoende.
De klantenservice van Tele2 is goed bereikbaar en staan gereed om je goed te helpen, ik denk dat veel mensen hierover mee kunnen praten en de conclusie kunnen trekken dat de klantenservice van Tele2 klantvriendelijk en servicegericht is. Dit is mijn inziens een belangrijk aspect, want je wilt serieus genomen worden. Tele2 luistert goed naar haar klanten en doet er alles aan om deze tevreden te houden en hun wensen en/of verwachtingen te honoreren.