Telfort thuis en mobiel

27 juli 2016 in ,

Telfort thuis en mobiel

Bij Telfort kun je thuis en mobiel combineren. Het combineren van thuis en mobiel bij Telfort levert je elke maand mooie voordelen op. Je kan zelf kiezen welk voordeel bij jouw situatie past. Ook voor je partner of gezinssituatie kan dit gedaan worden. Des te meer producten je van Telfort afneemt des te groter wordt het voordeel. Telfort thuis en mobiel is dan ook een zeer interessante keuze om te overwegen.

Profiteer van meer data en minuten bij Telfort
Bij Telfort kan je voor je mobiel maandelijks twee keer zoveel MB's en minuten krijgen. Wie bijvoorbeeld 500 MB heeft aan data, krijgt dan het dubbele en heeft de beschikking over 1000 MB. Ditzelfde geldt ook voor de belminuten, die bijvoorbeeld bij een abonnement van 200 belminuten naar 400 belminuten gaat. Dit geldt ook voor elk extra abonnement met een bel-of internetbundel op hetzelfde adres. De maximum is hiervoor vijf abonnementen op een adres.

Krijg maandelijks korting op Telfort thuis en mobiel
Een andere mooi voordeel van Telfort thuis en mobiel is de korting, die maandelijks op de factuur verschijnt. In totaal kan je een korting van vijf euro per maand verwachten per adres dat is aangemeld. Wie niet alleen Telfort thuis en mobiel wil, maar ook graag gebruikt maakt van interactieve televisie is ook bij Telfort aan het juiste adres. Met het combi voordeel krijgt men ook de beschikking over een gratis HBO pakket. Zo kan je urenlang genieten van de beste films en top series. Daarnaast kan je ook kiezen voor het opnemen pakket, waarmee je al je favoriete programma's kan opnemen en op een later moment kan terugkijken.

Telfort biedt kwaliteit tegen aantrekkelijke prijs
Telfort heeft dan ook veel interessante aanbiedingen met het Combi Voordeel pakket. Telfort levert daarnaast ook altijd de beste kwaliteit, waardoor je met Telfort thuis en mobiel overal bereikbaar bent. Of je nou thuis bent of in het buitenland, overal ter wereld ben je bereikbaar met Telfort thuis en mobiel. Daarmee biedt Telfort hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke voorwaarden en is een overstap naar Telfort zeker de moeite waard.