Telfort combivoordeel

23 juni 2016 in ,

pak je voordeel met Telfort combivoordeel

Door abonnementen van Telfort te combineren kun je iedere maand van vele voordelen profiteren. Als je bijvoorbeeld Telfort thuis hebt, kun je korting krijgen op je Telfort mobiele abonnement. Hoe meer Telfort producten er in huis zijn, hoe meer keuze je hebt in de voordelen en kortingen. Een voorbeeld; Heb je Telfort internet, interactieve tv, bellen en mobiel? Dat is erg goed, hierdoor kun je kiezen uit maar liefst vier verschillende voordelen.

voordelen

Net werd er natuurlijk al verteld over de combinatievoordelen die je kunt krijgen bij meerdere Telfort pakketten. Op een rijtje de voordelen;

 • Gratis twee keer zoveel minuten en MB's

  Met deze CombiVoordeel krijg je twee keer zoveel minuten en MB's, elke maand weer. Dit voordeel geldt voor alle mobiele abonnementen van Telfort met een bel- en internet bundel op hetzelfde adres. Er geldt wel een maximum van 5 abonnementen per adres. Heb je bijvoorbeeld een abonnement met 300 belminuten en 500 MB internet? Dan krijg je automatisch met dit voordeel 600 belminuten en 1000 MB internet per maand.

 • 5.- korting op je thuisfactuur

  Per aangemeld adres krijg je in totaal 5.- korting per maand. Deze 5.- korting wordt maandelijks met je Telfort Thuis factuur verrekend.

 • Gratis HBO pakket (ter waarde van 15,50 euro per maand)

  Dit voordeel is perfect voor de mensen die zich kunnen vermaken met honderden uren aan films en series. In haarscherp HD en natuurlijk ook met Nederlandse ondertiteling. De HBO-series lopen gelijk met de Amerikaanse uitzending.

 • Gratis Opnemen pakket (ter waarde van 5,- per maand)

  Dit voordeel is ideaal als je niet altijd de tijd hebt om je favoriete serie bij te houden. Met het Gratis Opnemen pakket kun je je serie op elk gewenst moment terugkijken. Je kunt tot wel 200 uur aan serie's en programma's opnemen en bewaren. Met deze methode kun je zo vaak en wanneer je maar wilt kijken.