Zakelijk mobiel onbeperkt bellen

14 juni 2016 in ,

Zakelijk mobiel onbeperkt bellen

Een belangrijk deel van het zaken doen bestaat uit contacten onderhouden. Dit wordt ook wel het zakelijk contact genoemd. Een mobiel abonnement hierbij is dan ook een absolute must om deze zaken te regelen. Niet alleen voor het telefonische contact, maar ook voor het lezen en versturen van e-mails. Een zakelijk mobiel met onbeperkt bellen kan dan ook het ideale abonnement zijn.

Zakelijke kosten zijn fiscaal aftrekbaar
Wanneer je, je mobiel gebruikt tijdens het werk dan worden er kosten gemaakt bij de mobiele provider waarbij je zit. Deze kunnen onder de noemer zakelijke kosten worden geschaard en zijn daardoor ook nog eens aftrekbaar en interessant te noemen. Door deze zakelijke kosten zijn er vele providers, die hierop zijn ingesprongen en daarop passende abonnementen aanbieden. Zo worden er veelal zakelijke abonnementen aangeboden met onbeperkt bellen. Desondanks hoeft een zakelijk mobiel niet altijd meer voordelen te bieden. De kosten van een zakelijk mobiel liggen vaak hoger dan wanneer je een privé mobiel tot je beschikking hebt.

De voordelen van een zakelijk mobiel onbeperkt bellen
Een zakelijk mobiel heeft wel enige voordelen zoals het voordeliger bellen met collega's onderling of het delen van abonnementsbundels tussen de medewerkers. Verder kan het abonnement onder een account worden beheerd en kan je als bedrijf zijnde een persoonlijke accountmanager tot je beschikking krijgen. De vraag is echter of je hiervoor een zakelijk mobiel met onbeperkt bellen voor moet nemen. Je kan ook kiezen voor een privé mobiel met onbeperkt bellen.

Zakelijk mobiel onbeperkt bellen kan op meerdere manieren worden afgesloten
De kosten van een zakelijk abonnement ligt dus vaak wat aan de hogere kant, dus een privé mobiel met onbeperkt bellen kan een net zo goede oplossing zijn. Een consumentenfactuur kan namelijk ook gewoon gebruikt worden als kosten, die onder de noemer zakelijke kosten vallen. Een zakelijk contract hoeft hier namelijk niet eens voor afgesloten worden. Je kunt dus ook kiezen voor twee privé mobiele contracten in plaats van een zakelijk contract erbij af te sluiten. Zakelijk mobiel met onbeperkt bellen kan dus op verschillende manieren worden afgesloten en zo heb je altijd de ruimte om de juiste keuze te maken.