Databundel meenemen naar de volgende maand

4 september 2016 in ,

Wanneer je een mobiel abonnement afsluit heb je vaak de beschikking over een hoeveelheid data. De hoeveelheid data die je krijgt verschilt echter per abonnement. Iemand die weinig gebruik maakt van mobiel internet zal ook niet zoveel data nodig hebben als iemand die wel veelal gebruik maakt van het internet. Toch kan het zijn dat je de ene maand meer data moet gebruiken dan de andere en dan is het wel handig dat je, je databundel kan mee nemen naar de volgende maand.

Databundel meenemen naar volgende maand voorkomt dat je tegen hoge kosten aanloopt
Het kan zijn dat je een rustige maand hebt wat betreft het gebruik van data. Bijvoorbeeld als je een paar weken vrij hebt van het werk, waarbij je normaal gesproken veel gebruik maakt van je databundel. Of als je in het buitenland zit, waar je over het algemeen genomen ook niet vaak gebruik maakt van de databundel. Dit tegoed pot je dan allemaal op en deze databundel wil je het liefst dan ook meenemen naar volgende maand. Het is namelijk vervelend als dat niet kan en je de volgende maand veel gebruik moet maken van data. Dan loop je die maand namelijk tegen hogere kosten aan dan dat je gewend bent. Daar zit je niet op te wachten en bij veel providers kan je dan ook je databundel mee nemen naar de volgende maand.

Kies een abonnement op maat waarbij je, je databundel kan meenemen
Niet alleen kan je bij veel providers je databundel meenemen naar volgende maand, maar is deze ook maandelijks aanpasbaar. Zo kun je ten alle tijden je verbruik in de gaten houden zonder dat je tegen hoge en onnodige kosten aanloopt. Zo zijn er databundels te verkrijgen die een jaar houdbaar zijn, maar ook databundels die maandelijks opzegbaar zijn. Wel zo fijn dat je een specifieke keuze kan maken wat betreft het kiezen van abonnementen. Zo kies je altijd een abonnement op maat en kan je zelf bepalen wat je wil betalen voor je abonnement. Een databundel meenemen naar de volgende maand is dan bijna ook altijd wel mogelijk.