Youfone hoge rekening

20 juli 2016 in ,

Niets is vervelender dan een hoge telefoonrekening krijgen. Je verwacht namelijk dat je aan het einde van de maand gewoon je gebruikelijke abonnementskosten moet betalen. Als je dan een hoge rekening van youfone ziet, dan wordt je daar niet blij van. Een hoge youfone rekening kan meerdere oorzaken hebben en hoeft niet altijd aan jezelf te liggen. Kijk dan ook altijd goed de rekening na om zeker te weten of het bedrag op de rekening wel klopt.

Let op het verbruik van de bundels
Een hoge youfone rekening is extra vervelend, omdat je deze onverwachtse kosten niet hebt voorzien. Dit kan aan het verbruik liggen dat je over een maand hebt verbruikt. Wanneer je over je databundel heen gaat kunnen de kosten snel oplopen en kan je tegen een hoge rekening aanlopen. Dit geldt ook wanneer je buiten je belbundel of sms bundel komt, want ook dan komen er wellicht onopgemerkt snel kosten bij. Zorg dan ook altijd dat je binnen je bundels blijft, zodat je zeker weet dat je daar geen extra kosten in op loopt.

Zet dataroaming uit
Een andere oorzaak die nogal eens voorkomt is dat de dataroaming nog aanstaat. Vergeet nooit om deze uit te zetten in het buitenland, want anders krijg je gegarandeerd een hoge rekening van youfone. De kosten voor het gebruiken van internet in het buitenland liggen vele malen hoger dan in Nederland. Wie internet wil gebruiken in het buitenland kan er beter voor kiezen om gebruik te maken van wifispots.

Neem contact op met youfone om samen tot een oplossing te komen
Ligt het niet aan de bundels of het verbruik dan kan de fout ook bij de provider zelf liggen. Het kan namelijk zo zijn dat er een verkeer bedrag in rekening is gebracht. Vandaar dat het ook erg belangrijk is om te controleren of het bedrag op je rekening wel klopt. Wanneer dit niet in orde is dan kun je contact opnemen met de provider en kan je gezamenlijk tot een oplossing komen. Dat scheelt je namelijk altijd in de kosten en daarmee voorkom je een hoge youfone rekening.