Youfone netwerk dekking

20 april 2016 in ,

Sim only aanbieder Youfone maakt gebruik van het betrouwbare gsm netwerk van KPN. Wil je weten of je goed bereik hebt met Youfone vraag dan aan mensen in jouw omgeving die ook bellen via het KPN netwerk hoe het bevalt. KPN behoort al jaren tot een van de betere en betrouwbare aanbieders op het gebied van mobiel bellen.

Voordelen van Youfone

Bij Youfone kan je een belplafond instellen. Het minimumbedrag van dit plafond is 10 euro. Op deze manier zorg je er voor dat jouw telefoonkosten niet uit de hand lopen. Ook voor het gebruik van mobiele data kan je een plafond instellen. Dit doe je door in te loggen op MyYoufone. De inloggegevens hiervan krijg je opgestuurd als je klant bent geworden. Een ander pluspunt is de snelle klantenservice. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren diverse prijzen gewonnen op het gebied van klantvriendelijkheid. Natuurlijk zijn de abonnementen ook maandelijks opzegbaar, waardoor je alle vrijheid hebt om over te stappen naar een andere aanbieder. Ook uitgeroepen door de consumentenbond als beste sim only provider.

Reclames Youfone 2016

Youfone staat bekend om haar uitgesproken reclames, onder meer met Marcelino Wunderlich. Via Youtube kan je alle reclames terugkijken. Welke reclames er in 2016 zullen verschijnen wordt bekend gemaakt op de site van Youfone.

Bekijk hieronder enkele aanbiedingen die gelden voor deze maand. Elke week wordt onze site bijwerkt waardoor jij altijd op de hoogte blijft van de goedkoopste abonnementen.