Gratis toestel met sim only

1 juli 2016 in ,

Gratis toestel met sim only

Het kan zijn dat je graag van je mobiele abonnement af wil en deze niet wil verlengen. Een mobiel abonnement is vaak niet goedkoop en er bestaan andere interessante opties. Zo kan je dan bijvoorbeeld denken om een toestel te nemen met sim only. Een gratis toestel met sim only kan namelijk behoorlijk in de mobiele telefoonkosten schelen.

Een sim only abonnement scheelt behoorlijk in de kosten
Een gratis toestel met sim only heeft veel voordelen te bieden ten opzichte van een mobiele telefoon met abonnement. Ten eerste heb je al de beschikking over een gratis toestel al kan je die ook krijgen bij diverse mobiele abonnementen. Veelal zijn de sim only abonnementen echter een stuk goedkoper bij providers en dit voordeel kan wel oplopen tot 70 of 80 procent. Een ander groot voordeel is dat je in principe nergens aan vastzit. Wanneer je namelijk een mobiel abonnement afsluit, kan je daar zo maar twee jaar aan vast zitten. Het mooie van een sim only abonnement is, is dat deze maandelijks opzegbaar is.

Sim only zorgt voor ruime keuze aan telefoons
Een gratis toestel met sim only levert ook veel meer flexibiliteit op. Je kan per maand namelijk je abonnement omhoog of omlaag bijstellen, waardoor je altijd goed naar je verbruik per maand kan kijken en hierop kan inspelen. Het maakt ook niet uit welke telefoon je aanschaft, zolang deze maar simlock vrij is. Zo heb je nooit een beperkte keuze, maar kan je uit vele toestellen kiezen. Daardoor heb je ook keuze uit een gratis toestel met sim only. Je kan er ook voor kiezen om je oude toestel te houden indien deze nog intact is en goed werkt. Een simkaart is immers snel omgewisseld.

Vergelijk providers om te kijken welke sim only het beste bij jou past
Zo heeft een sim only abonnement veel voordelen te bieden. Aan te raden is om de vele providers met elkaar te vergelijken om te kijken wat voor jou het voordeligst is en het beste bij jou past. Veel providers bieden ook een gratis toestel met sim only aan, dus een juiste keuze voor een goede telefoon met sim only vergt even wat werk, maar zal altijd de beste keuze opleveren.