Lenovo k5 note met abonnement

4 oktober 2016 in ,

De Lenovo k5 note is pas net bekend in Nederland. Eerst werden de mobiele telefoons van deze fabrikant verkocht in Azië. Nu is Lenovo ook bekend aan het worden in Nederland.

De Lenovo k5 note is net nieuw en deze kun je aanschaffen voor een prijs tussen de 150-200 euro. Het opmerkelijke van deze nieuwe Lenovo is het metalen design. Het frame is namelijk van aluminium wat je een luxe gevoel kan geven. Daarnaast beschikt het apparaat ook over een vingerafdrukscanner aan de achterkant. Hiermee kun je het apparaat ontgrendelen. De Lenovo is zeer fijn in de hand met het lichte gewicht van 165 gram. De technische specificaties zijn uiteraard ook zeer goed. Met de nieuwe Lenovo beschik je over een 5,5- inch scherm. Dit scherm is full HD en heeft een resolutie van 1080 pixels. Het intern geheugen bedraagt 16 GB wat je uiteindelijk door middel van een micro SD-kaartje kan uitbreiden naar 128 GB. Het besturingssysteem is Android 5.1 Lollipop. Hiermee krijg je snelle notificaties en is het thema van je mobiel erg duidelijk en mooi. Qua camera doet de Lenovo k5 note zeker niet onder. Hij heeft namelijk een 13 megapixel camera aan de voorkant en een 8 megapixel camera aan de achterkant. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om zeer mooie selfies te maken. Daarnaast beschikt de note over een 3500 mAh - batterij met fast charging. Er zijn ook vele andere specificaties waaraan de note voldoet. Je kunt namelijk met wifi, bluetooth, FM-radio en GPS aan de slag. Ook is er de mogelijkheid om muziek te luisteren via een 3,5 mm jack. De note kun je kopen in de volgende drie kleuren; zilver, goud en grijs.

Deze nieuwe Lenovo k5 note is dus een zeer goede optie wanneer je zoekt naar een gebruiksvriendelijk apparaat. met al de technische specificaties zal je er veel plezier aan beleven.