Mobiel abonnement door laten lopen

18 maart 2016 in ,

Als je niets doet als jouw gsm abonnement is verlopen dan zal deze doorlopen zoals je gewend bent. Je betaald evenveel per maand voor het aantal belminuten dat je krijgt. In bijna alle gevallen is dit niet de voordeligste oplossing voor jou. Je kan beter kiezen voor een nieuw abonnement. De prijzen wijzigen bijna elke week dus het loont om ook te kijken naar een andere telecom aanbieder.

Sim only, de oplossing!

Sim only, simpel, eenvoudig en niet duur. De mobiele telefoon is niet weg te denken uit ons dagelijks leven. Het is het belangrijkste apparaat uit ons dagelijks leven. Het mobieltje wordt niet alleen gebruikt voor urenlang kletsen. Het wordt gebruikt als agenda, notitieboek, navigatie, vermaak in de wachtkamer, kortom werkelijk alles wordt er mee gedaan. Zowel privé als zakelijk.
Sim only
Groot nadeel van de mobiele telefoon zijn de kosten. Menigeen is aan het einde van de maand achterover gevallen van een hoge factuur. mobiel bellen, sms’en en internetten is niet gratis de kosten lopen vaak buiten de perken. Inderdaad heb je veel over voor je smartphone maar toch wil je de kosten onder controle houden. De perfecte oplossing hiervoor is een Sim only abonnement. Vooral als je al een toestel hebt. Een sim only abonnement kan zowel privé als zakelijk afgesloten worden.


Soort abonnement
Het grote voordeel van Sim only is dat je zelf bepaalt hoe je abonnement eruit ziet. Bel je veel dan neem je een bundel met meer belminuten. Gebruik je de smartphone vooral voor surfen of zaken regelen via het internet dan neem je meer GB. Verder kun je ook nog het aantal sms’en bepalen. Bovendien kun je elke maand geheel vrijblijvend je bundel aanpassen aan jouw bel of surf gedrag. Kom je over je belminuten of GB in je bundel dan verhoog je deze. Natuurlijk kun je de bundel ook altijd naar beneden aanpassen. Verder bestaan er sim only abonnementen met onbeperkt bellen sms’en en een hoog GB voor een vast bedrag per maand. Zo weet je weker dat je nooit over je Limiet heen komt.


Prijzen
De prijzen voor bellen sms en internet zijn bepaald voor Nederland. Het tarief geldt voor vaste en mobiele nummers binnen Nederland. Bovendien betaal je bij een Sim only abonnement geen starttarief. Telefoongesprekken worden naar boven op hele minuten afgerond. Internet wordt afgerond op 10 KB. De inhoud van je bundel is een maand geldig.
Voor bellen in het buitenland gelden andere tarieven. Deze tarieven worden uit je bundel betaalt alleen verschilt de prijs per minuut sms of MB.
Bij een sim only abonnement krijg je een universele simkaart. Zodat je altijd de juiste simkaart hebt voor jouw mobiel. Verder kun je een looptijd voor je abonnement kiezen die jij wenst. Na de looptijd is je Sim only abonnement per maand opzegbaar. Verder bestaat de mogelijkheid voor kosteloos nummerbehoud.