Prepaid onbeperkt houdbaar

11 december 2015 in ,

Veel mensen hebben liever geen sim only abonnement maar bellen liever via prepaid. Je zit niet vast aan een abonnement en hebt geen terugkerende kosten. Dat je met prepaid iets meer betaalt per minuut dan met sim only nemen de mensen voor lief. Alle grote telecom providers bieden prepaid aan, zeer geschikt voor mensen die weinig bellen of voor kinderen. Bij de meeste aanbieders van prepaid is jouw beltegoed maar een beperkte tijd houdbaar. Zorg er dus voor dat je regelmatig een belletje pleegt of nieuw beltegoed koopt. Met regelmatig bedoelen we een keer in de 6 maanden, dit is de tijdsduur die de meeste prepaid aanbieders hanteren wat betreft geldigheid van het prepaid-tegoed.

Ben jij iemand die langer dan een half jaar zijn beltegoed niet verbruikt, dan kan je het beste klant worden van Simyo. Je krijgt namelijk een waarschuwingsemail dat jouw beltegoed dreigt te verlopen, vlak voordat de 6 maanden verlopen. Je hebt dan de tijd om een sms te versturen of een telefoontje te plegen zodat jouw beltegoed weer met 6 maanden wordt verlengd. Wil je de geldigheid en tarieven vergelijken, bekijk dan onze speciale pagina hierover.

Bel jij meer dan 10 minuten per maand dan is het interessant om eens te kijken naar een sim only abonnement. Er zijn sim only abonnement die je elke maand kunt opzeggen. In principe heb je dan de voordelen van prepaid en de lage kosten van sim only, twee vliegen in een klap. In de meeste gevallen kan je gewoon blijven bellen met jouw huidige toestel.